A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Управління соціального захисту та надання соціальних послуг населенню

Контакти безкоштовної "гарячої лінії" 0-800-309-110 Громадської організації "Донбас СОС"

       Контакти безкоштовної "гарячої лінії" 0-800-309-110 Громадської організації "Донбас СОС" , яка надає консультаційні послуги інформаційного та правового характеру щодо широкого кола питань стосовно реалізації та захисту прав, свобод та інтересів громадян, постраждалих від збройної агресії Російської Федерації та тимчасової окупації окремих територій держави, в тому числі внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, яке проживає на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей та Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Зокрема телефонні консультації надаються з питань соціального та пенсійного забезпечення, перетину лінії розмежування, доступу до освітніх, медичних та житлових програм, а також, програм працевлаштування тощо.

09:40 03.03.2020

До уваги роботодавців!!!

         З 02.02.2020 діє оновлена редакція КЗпП (Закон України від 12.12.2019 № 378-IX). Істотних змін зазнала стаття 265 Кодексу, що визначає відповідальність у сфері праці роботодавця — юрособи чи ФОП.

16:00 04.02.2020

До уваги роботодавців!!!

     На виконання доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука від 22.01.2020 року №2313/0/1-20 про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами та з метою інформування роботодавців та фізичних осіб-підприємців, які здійснюють господарську діяльність на території міста, головним спеціалістом з оплати праці управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Яремчанської міської ради спільно з працівниками Пенсійного фонду, Яремчанської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості та головним спеціалістом - інспектором праці  за допомогою безпосередніх візитів за місцем здійснення господарської діяльності, проводяться інформаційні заходи із суб’єктами господарювання щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

13:59 29.01.2020

Оголошено обласний конкурс на присвоєння звання «Кращий роботодавець року»

       Конкурс на звання «Кращий роботодавець року»  проводиться з метою заохочення роботодавців до підвищення продуктивності праці, ефективності використання робочої сили та забезпечення гідної оплати праці, виробництва конкурентоспроможної продукції, робіт (послуг) на внутрішньому та зовнішньому ринках, збереження діючих та створення нових робочих місць, збільшення кількості працюючих, впровадження комплексного та системного підходу до створення належних умов праці.

11:09 22.01.2020

Мінімальні гарантії в оплаті праці

Відповідно до ст. 95 Кодексу законів про працю України та ст. 3 Закону України «Про оплату праці» мінімальна заробітна плата це законодавчо встановлений розмір заробітної плати за просту, некваліфіковану працю, нижче якого не може провадитися оплата за виконану працівником місячну, а також погодинну норму праці (обсяг робіт). 

11:38 10.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь