A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Управління соціального захисту та надання соціальних послуг населенню

Міністерство соціальної політики України розпочинає інформаційну кампанію «Не дай домашньому насильству шанс!»

Для переважної більшості людей домашнє насильство – це традиційно вкорінена норма, установлена поколіннями. Постраждалі від домашнього насильства (переважно жінки) не можуть належним чином виконувати свої батьківські обов’язки, внаслідок чого зростає рівень соціального сирітства.

08:35 31.03.2021

Щодо протидії торгівлі людьми

Міністерством соціальної політики виготовлено  макети соціальної реклами з продидії торгівлі людьми для інформування осіб про існуючу проблему торгівлі людьми. 

15:38 26.03.2021

“Лише оформлена відповідно до законодавства праця дає змогу заробити страховий стаж, і лише легальна заробітна плата вплине на розрахунок майбутньої пенсії“

Підприємства, установи, організації та громадяни – суб’єкти підприємницької діяльності, при виплаті заробітної плати повинні дотримуватись чинного законодавства, нести відповідальність за навмисне ухилення від сплати податків і порушення норм законодавства щодо виплати заробітної плати.

15:16 23.03.2021

Легалізація ринку праці допоможе підняти стандарти життя в Україні.

Сьогодні в Україні гостро стоїть проблема легалізації трудових відносин та заробітної плати. На жаль, відносини між роботодавцями та найманими працівниками не завжди відповідають нормам законодавства. Часто працівники отримують офіційну зарплату меншу за мінімальну (або на рівні мінімальної), а решту зарплати - у «конверті». Таким способом роботодавці ухиляються від сплати податку. Не рідкість і випадки, коли працівники взагалі офіційно не оформлені на роботу. Але від цього можуть страждати обидві сторони трудових відносин.

15:24 12.02.2021

Коли настає право працівника на отримання щорічної основної та додаткової відпустки?

      Право працівника на щорічні основну та додаткові відпустки повної тривалості у перший рік роботи настає після закінчення шести місяців безперервної роботи на даному підприємстві.У разі надання працівникові зазначених щорічних відпусток до закінчення шестимісячного терміну безперервної роботи їх тривалість визначається пропорційно до відпрацьованого часу. Проте, до настання шестимісячного терміну безперервної роботи на даному підприємстві щорічні відпустки повної тривалості за бажанням працівника надаються:

15:23 12.02.2021

Чи слід поновити на роботі працівницю, яка після звільнення повідомила про вагітність?

Відповідно до ч. 3 ст. 184 КЗпП звільнення вагітних жінок з ініціативи власника не допускається, крім випадків повної ліквідації підприємства, установи, організації, коли допускається звільнення з обов’язковим працевлаштуванням.

13:23 10.02.2021

Довідка про роботу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Яремче за 2020р.

  В Яремчанському регіоні створено 1 Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Яремче для обслуговування громадян похилого віку,громадян з інвалідністю, хворих, інших громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують соціального обслуговування. Даний територіальний центр знаходиться в місті Яремче, який обслуговує сільське та міське населення.

14:07 29.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь