A A A K K K
для людей із порушенням зору
Яремчанська міська рада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Автомобілі для ЗСУ від благодійників з-за кордону

Автомобілі для ЗСУ від благодійників з-за кордону

Днями, за сприяння української діаспори з Великої Британії та небайдужих до збройної агресії рф проти України, міська рада отримала та адресно передала два авто на фронт. Зокрема: - Nissan Navara для нашого земляка Миколи Петращука з 10 ОГШБ - Toyota Hiace для командира третьої стрілецької роти батальйону територіальної оборони Володимира Торованина. Щиро дякуємо міжнародній спільноті за таку важливу підтримку і допомогу! Спільними зусиллями здолаємо ворога. Вперед до перемоги.

15:27 04.10.2022

Подяки для освітян з нагоди професійного свята

Подяки для освітян з нагоди професійного свята

З нагоди Дня вчителя міський голова Андрій Мироняк відзначив директорів окремих освітніх закладів. За значний особистий внесок у розвиток освіти Яремчанщини, сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти, Подяки отримали: - директор Яремчанського ліцею Ольга Садова - директор Яремчанського ліцею 1 Іван Холошнюк - директор Микуличинського ліцею Ярослав Венгриняк - директор Будинку творчості дітей та юнацтва м.Яремче Світлана Менделюк Дякуємо вам, дорогі освітяни, за невтомну працю. Бажаємо подальших успіхів, досягнення нових вершин на освітянській ниві в мирній країні.

15:17 04.10.2022

Три нові автобуси возитимуть дітей до ліцеїв

Три нові автобуси возитимуть дітей до ліцеїв

Два з них були придбані за залишкові кошти освітньої субвенції 2021-го року й коштували 4 млн 727 тис 230 гривень. Наші діти мають навчатися, тож із 1 вересня був запущений навчальний процес у всіх освітніх закладах Яремчанщини. Питання підвозу дітей до місць навчання для нашої громади актуальне протягом останніх років, адже "шкільні" автобуси були зношеними й потребували частих ремонтів. Ще на початку року керівництво громади запланувало купівлю шкільних автобусів за рахунок залишків коштів освітньої субвенції у 2021 році. Проте через воєнний стан реалізувати все вдалося лише зараз. Завдяки систематичному клопотанню перед обласною військовою адміністрацією та народними депутатами щодо внесення змін у фінансування закупівлі шкільних автобусів, наприкінці серпня Кабмін розширив перелік пріоритетних видатків на соціальну сферу, освіту та медицину, тож у вересні провели оплату, а громада отримала два автобуси для підвозу здобувачів освіти. Окремо, завдяки сприянню міського голови Андрія Мироняка, голови Надвірнянської районної державної адміністрації Володимира Паська та за підтримки благодійників Валентина Руднєва і Юрія Олентира, громада отримала ще один автобус у подарунок. Висловлюємо щирі слова вдячності за фінансову допомогу в придбанні автобуса. Безсумнівно, це вагомий внесок у розвиток освіти та майбутнє дітей. Один транспортний засіб виділили для користування Яремчанському ліцею №1 (651 учень), а два - Микуличинському ліцею (840 учнів). Нагадаємо, що частину автобусів, якими користувалися освітні заклади раніше, громада передала для потреб ЗСУ.

15:11 04.10.2022

Надихнись Україною!

Надихнись Україною!

Державне агентство розвитку туризму України з метою підтримки туристичної галузі та стимуляції туристичного сегмента економіки має намір організувати масштабну соціальну рекламну кампанію з наративом «Надихнись Україною!».

11:50 04.10.2022

Безкоштовний тренінг "Розпочни свій бізнес"

Безкоштовний тренінг "Розпочни свій бізнес"

Запрошуємо жителів та гостей Яремчанської територіальної громади: майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план, взяти участь у безкоштовному тренінгу «Розпочни свій бізнес».

15:49 27.09.2022

«Готуймося!». Мінрегіон розпочав комунікаційну кампанію з підготовки до опалювального сезону

«Готуймося!». Мінрегіон розпочав комунікаційну кампанію з підготовки до опалювального сезону

Міністерство розвитку громад та територій України розпочало комунікаційну кампанію «Готуймося!», спрямовану на спонукання громадян індивідуально готуватися до опалювального сезону.

13:45 27.09.2022

Як отримати медичні послуги під час дії воєнного стану

Як отримати медичні послуги під час дії воєнного стану

Зважаючи на важливість поширення соціально корисної інформації щодо охорони здоров’я та доступу до медичних послуг під час воєнного стану, а також наявний суспільний запит на таку інформацію, Міністерство охорони здоров’я України, у співпраці з Проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», виготовило відеоролики з актуальною інформацією для українців, зокрема внутрішньо переміщених осіб, на тему отримання медичних послуг та захисту здоров’я від інфекційних хвороб:

11:01 13.09.2022

Вебінари та групи психологічної підтримки

Вебінари та групи психологічної підтримки

Інформуємо, що ГО «Інститут психології здоров’я» проводить безкоштовні вебінари та групи психологічної підтримки (онлайн) для дітей та батьків, внутрішньо переміщених осіб.

11:14 09.09.2022

Найближчими днями запрацює вуличне освітлення

Найближчими днями запрацює вуличне освітлення

З метою вдосконалення функціонування мережі зовнішнього вуличного освітлення та усунення несправностей, працівники Міського комунального підприємства провели поточне обслуговування мережі та здійснили заміну несправних ламп у ліхтарях.

14:32 08.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь